Good Crime komt binnenkort met nieuwe CD

De Daltons willen van elk optreden een waar feest maken en doen dit met een grote diversiteit aan nummers. Ze spelen nummers van o.a Tina Turner, Aretha Franklin, AC/DC, maar ook Bed of Roses van Bon Jovi, Brommers Kieken van Jovink, Good God van Anouk kunnen de avond passeren. Vervolgens worden de trompet en accordeon te voorschijn gehaald om de avond een feestelijk tintje te geven. De slogan, ‘Crimineel gezellig!’ is hierop van toepassing.

Naast covers heeft de band plannen om eigen nummers te schrijven. In de zomer van 2008, heeft de band in samenwerking met Radio Ideaal nog een nummer gemaakt voor de Achterhoekse wandelvierdaagse. Het nummer 'Naar de Top' is op single gedrukt en werd uitgedeeld aan de wandelaars. Het nummer is gratis te downloaden net zoals de 3FM opnames en demo’s op www.de-daltons.nl (bij downloads).

Binnenkort komt het eerste album met geheel eigen nummers in de schappen te liggen. Onder de naam Good Crime gaan zij dan de bune veroveren. Speciaal voor deze aangelegenheid moeten er natuurlijk ook nieuwe foto's komen voor op de CD. In samenwerking met Wolsink Multimedia maakte Ravar.nl deze fotoreportage (zie portfolio).

terug

INLOGGEN FOTOALBUM

gebruikersnaam:
  
wachtwoord:
  

RANDOM PORTFOLIO

RANDOM PORTFOLIO